i
Dutch Originals Furniture 3e Industrieweg 5
NL-4147 CV Asperen Nederland
Fax +31(0) 345 61 26 27 info@dutchoriginals.com

Hoogste kwaliteitseisen

De producten van Dutch Originals worden streng gecontroleerd op kwaliteit. Ieder product dat de fabriek verlaat, voldoet gegarandeerd aan de hoogste kwaliteitseisen.

Ga naar de online garantiecertificaat

Controlelabel

Al onze producten zijn voorzien van een controlelabel met serienummer. Dit label vindt u aan de onderzijde van het product. Ook is bij ieder product een specifieke garantiekaart aanwezig. Wanneer u deze kaart direct na de aankoop opstuurt, of de online garantiekaart invult, bent u verzekerd van alle service mocht uw aankoop niet aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Garantiebepalingen

Dutch Originals biedt u een garantie conform de EU-garantierichtlijnen en de bepalingen van het CBM (Centrale Bond van Meubelfabrikanten). Deze garantietermijn gaat in vanaf de factuurdatum. De garantie op de stoffering geldt uitsluitend voor stof/leer dat standaard in de collectie is opgenomen. Ingezonden stof- en leersoorten vallen niet onder deze garantie. 
De garantie op de stoffering vervalt indien het meubel elders wordt geherstoffeerd. 
De garantie geldt voor normaal gebruik en voorgeschreven onderhoud; ongewoon gebruik, ondeskundig onderhoud en normale slijtage vallen niet onder de garantie.